Bag Bjørka
Bjørka

Bag Bjørka

Hjerne, hjerte og humor... 


Når vi går på arbejde, skal vi have hjernen, hjertet og humoren med os.


For mig betyder hjerne-arbejdet, at jeg nok er lidt af en nørd, - forstået på den måde, at jeg har læst en masse bøger, lært en masse teorier og kan en masse fine ord og begreber. Jeg er drevet af en grundlæggende nysgerrighed.


Mit hjerte skal samtidig banke for det, jeg laver. Det skal give mening, og det skal betyde noget for nogen. Det skal nytte noget. Alle de fine ord skal omsættes til betydning i praksis, sættes ind i en sammenhæng og gøres konkret.


Af samme grund forventer jeg også noget af dig. Jeg forventer, at din hjerne og dit hjerte arbejder med, når du udvikler dig sammen med mig. Og så skal vi jo have det sjovt imens!


Med humoren og et glimt i øjet kan vi udrette meget.


Bjørkas historie

Du kender måske Bjørka som:

  • Specialkonsulent i kompetenceudvikling, Aalborg Universitet
  • Ledelses- og udviklingskonsulent i Mariagerfjord kommune
  • Udvklingskonsulent hos Harbohus
  • QHSE konsulent i Siemens Wind Power
  • Projektleder hos BANG & OLUFSEN
  • Jobengel hos SoftAdvice A/S
  • Projektkoordinator hos Amnesty International


Eller fra noget af alt det andet sjove:

  • Medlem, træner og bestyrelsesmedlem i Junior Chamber International (JCI), Aalborg
  • Spejder, leder og divisionsleder i Jens Bang Division
  • Leder i Children International Summer Villages (CISV)


Uddannelse og kurser:

Master i ledelse og organisationspsykologi (LOOP)

Cand. mag i kommunikation 

Adfærdsdesigner

DiSC-certificeret

Proceskonsulent

Teamcoach


Privat:

Jeg er gift med musiker, journalist og kommunikationsrådgiver Martin Særmark-Thomsen (www.koik.dk) og sammen har vi tre skøre og skønne børn.

Jeg elsker lakridspiber og hader havearbejde. 

1996

2000

2008

2020

Tilbage i 1996 startede jeg på Aalborg Universitet. Ja, det er i forrige årtusinde, men tag dig ikke af det. Jeg er cand. mag. i kommunikation med speciale i interpersonel organisationskommunikation (IPOK). Jo, vi kommunikationsfolk, vi kan noget med ord...!

Mit semester i Australien har ikke bare givet mig en kronisk rejselyst og en lidt sjov dialekt når jeg taler engelsk, men også et fagligt supplement. Jeg har eksamener med hjem i Social psychology, Industrial and organizational psychology, Organizational behaviour og Australian culture and society. 

I efteråret 2008 købte vi vores elskede lille, gamle hus i Nørresundby ved Aalborg. Det vigtige i den oplysning er ikke, hvor huset ligger, men at det er småt og gammelt. Som mor i en familie på fem plus kanin, er et hus på 106 kvm med et enkelt badeværelse og en vildtvoksende have et glimrende sted at forfine sine kompetencer til at organisere, konfliktløse og kaosnavigere. Nuff said.  

Corona. Alt står stille. Drømmen om at kunne supplere sit gode job og fantastiske kolleger med et liv som semi-solo-selvstændig manifesterer sig i en nydesignet hjemmeside. Ja, denne. Ring til mig! 

Kontakt Bjørka

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes

Følg Bjørka