Temaer
Bjørka

TEMAER


Sæt udviklingen i fokus med et eller flere af disse temaer.

Du kan få en times webinar, én-til-én sparring på et emne, en temadag med afdelingen eller et længere forløb, hvor I arbejder i dybden

Ring til mig og få en snak om netop jeres ønsker. 

Sådan håndterer du besværlige kolleger

og andre irriterende mennesker

Vi arbejder med profilværktøjet DiSC, som klarlægger kommunikativ adfærd, prioriteter og præferencer. Du bliver klogere på dig selv og andre, og får konkrete tips og tricks til at fjerne bøvlet og forbedre jeres kommunikation. 

Lederudvikling

Hvad enten det er dig, din organisation eller dit lederteam, der trænger til udvikling, kan du få hjælp her. Du kan få én til én ledersparring (to-go eller online), eller vi kan lave en temadag eller et længere forløb med flere af jer. Emnerne, vi kommer ind på, er aktuelle på ledelsesagendaen, og kan fx være paradoksledelse, dit personlige ledelsesgrundlag, ledelsesarenaer, styrkebaseret ledelse og meget mere. 

Lær kunsten at overvise andre

Præsentationsteknik i praksis. Lær og træn kunsten at overbevise andre når du holder oplæg. Vi arbejder med retorik, argumentation, fremførelse, timing, tilrettelæggelse og meget mere. Det bliver bedst og mest brugbart, hvis du har noget helt konkret med, som du vil træne undervejs, men ellers arbejder vi med generelle emner. 

Motivation og trivsel

Særligt videnmedarbejdere og deres ledere kan få glæde af den viden, vi sætter i spil i dette spændende tema. Vi fokuserer på meningsskabelse, flow og nudging, og inddrager elementer fra udviklings-, adfærds- og læringspsykologien. Omdrejningspunktet er mening, mestring og autonomi som drivere til høj motivation og trivsel. 

Positiv psykologi på arbejdet

Hvad er det, der får mennesker til at trives?

Positiv psykologi beskæftiger sig med trivsel på et videnskabeligt fundament og vi sætter det i spil i forhold til arbejdspladsen. Vi skal se på lykkeforskningen, lave styrketræning og arbejde med trivselsfaktorerne. Nudging

Med indsigter fra psykologien ser vi ud over strategierne og direkte ind i den virkelige verden. Den, hvor viden og vilje ikke er nok til at folk ændrer adfærd, og hvor timing is everyting. Vi dykker ned i de grundlæggende adfærdsprincipper, der trumfer dine strategier, og giver dig enkle modeller til at analysere adfærd og designe effektive løsninger, der passer til din organisation. 

Tag på afdelingsseminar eller temadag

Kontakt mig og få et tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte mig helt uforpligtende

Kontakt Bjørka

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes

Følg Bjørka